Lillasyster Helena

Helena

Helena är (näst*)yngst av oss barn, vi är de enda som är helsyskon (om man inte räknar med lilla Maria). Hon är född på Nyköpings lasarett 4.e December 1984 kl 23.46 och har bott i Nyköping hela tiden sen hon föddes. Hon gick på Tessinskolan och pluggade Samhäll ~ media, jobbat lite efter skolan på olika ställen och började sedan att studera till mäklarassisten. Den utbildningen blev hon klar med Mars 2009, sökte jobb ett tag inom den branschen samtidigt som hon praktiserade och jobbade på Stad och Land för att få mer kött på benen inom branschen.
Helena bor med sina djur Rocky, Tissetussen och Safir (Saffe) i Nyköping på nytt efter att ha bott i lite mer än ett år i Norge. Där bodde och jobbade hon i den stora och vackra staden Oslo. Hennes älskade djur kan du läsa om på djursidan och kolla på bilder i bilderboken.
Nu jobbar Helena i Södertälje på Volkswagen Finans Sverige AB.

Far ett djur illa eller är skadat så gör Helena sitt bästa för att hjälpa och göra allt bra för djuret/djuren. Hon är en riktig djurvän och vill alla djur väl och ge dem så många chanser det bara går om de är tillräckligt friska för det. Förutom djur så gillar hon att läsa böcker som Twilightserien, Liza Marklunds böcker m.fl kolla på film, umgås med familjen, vänner m.m. Hon gillar också att vara ute i naturen t.ex vid våra föräldrars sommarstuga, sola, bada och att grilla eller ha hus- och/eller gårdsfest.
Sen barnsben har hon haft ett intresse för bilar som mig och det kan vi väl båda tacka vår bror Niclas för en hel del. Annars så gillar Helena att dricka mjölk, skratta, lyssna på musik, dansa, åka motorcykel, båtutflykter, konserter och festivaler. Inredning, matlagning, promenader, resa och självklart Shoppa!! står också med på intresselistan för henne.

* näst står med inom parantes pga att vi skulle ha haft en lillasyster som heter Maria som hade varit två år yngre än Helena. Henne kan du läsa om på en egen sida.

(Sidan är fortfarande under uppbyggnad ännu, men senast uppdaterad 2012-10-11)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

14.10 | 11:12

Tack för du skickade den i mail till mig :) Jätte fint! Ska läsa allt :) <3 kram

...
26.11 | 15:01

Grattis! Nu har du kommit igång med kommentarer på din hemsida. Glöm inte att berätta om det för familj och vänner. Mycket nöje Mvh, 123minhemsida.se

...
04.06 | 11:17
Min älskade Raul har mottagit 1
14.10 | 11:11
Framsida har mottagit 6
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS