Mina föräldrar

Mina föräldrar

Mina föräldrar gifte sig första gången 17.e September 1982 då jag låg i mammas mage, efter X antal år skiljde de sig men fortsatte att vara vänner. Efter en tid så gick de från att vara vänner till att vara tillsammans, sen vänner, tillsammans, vänner, tillsammans osv ett tag innan de gifte sig igen den 10.e Februari 2006. De bor tillsammans med sina två katter ute på landet där pappa tidigare bott. Båda är väldigt intresserade av naturen, blommor och djur.

Det är allt om dem tillsammans för tillfället, du kan läsa om var och en av dem längre ner på sidan..

Pappa Ove

Min pappa heter Ove, född i Nyköping Juni 1946, har många syskon både äldre som yngre. När pappa var liten flyttade de runt en del då farfar jobbade på gårdar. Ibland var det inte så nära till skolan för pappa och hans syskon, men det var bara att ta sig dit på bästa sätt.
Pappa har jobbat med många olika saker i sitt liv; bagare, springpojk åt bagare, servicemekaniker för truckar och fastighetsskötare är bara några av hans jobb. Nu är han pensionär och trivs med det och tar dagen som den kommer.


Han gillar att bo ute på landet i sommarstugan och påta i trädgården, bygga något nytt på tomten eller till stugan. Sommaren 2007 rev och byggde han boden tillsammans med svärsonen Raul, sommaren 2009 var det total renovering av verandan. Han byggde även en uteplats för utemöblerna och rensade en hel del bland buskar och träd så att det blev mer sol på tomten. Sen 2010 har det varit lite smårenoverande här och där utav deras stuga och våran stuga samt bod eller fixande på tomten m.m. Och en del småfix inför den eventuella renoveringen utav det gamla förrådet så att det kan isoleras och göras i ordning ordentligt.


Det är allt om pappa för tillfället..

Mamma Ewa

Min mamma heter Ewa och är född Mars 1951 i Sönnarslöv nere i Skåne, gick i skolan i Huaröd och flyttade som 16 åring hemifrån. Hon har en storebror som heter Sven och hade en lillebror som som hette Nisse, som tyvärr dog Januari 2005.
Mamma flyttade från Sönnarslöv till Nyköping som 20 åring och blev mamma för första gången tre år senare till min bror Niclas..som ni läsa om här på hans sida..

Mamma har jobbat som barnflicka tidigare och jobbar nu inom vården i Nyköping. Hon gillar att vara ute i sommarstugan, hålla på i trädgården med blommor och i växthuset. Andra intressen som mamma har är sina tre barn, tre barnbarn, djuren, att gå i skogen och plocka svamp och bär, laga mat och baka. Hon prövar gärna nya recept på allt möjligt i alla dess vägar och gärna från andra länder med lite sting i. Vissa saker gör hon om och andra inte.

Detta är allt om mamma för tillfället..

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

14.10 | 11:12

Tack för du skickade den i mail till mig :) Jätte fint! Ska läsa allt :) <3 kram

...
26.11 | 15:01

Grattis! Nu har du kommit igång med kommentarer på din hemsida. Glöm inte att berätta om det för familj och vänner. Mycket nöje Mvh, 123minhemsida.se

...
04.06 | 11:17
Min älskade Raul har mottagit 1
14.10 | 11:11
Framsida har mottagit 6
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS